ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ

Κλείσε την προσωπική σου προπόνηση αξιολόγησης.

Στο Alliance Fitness Center δημιουργούμε ένα πρόγραμμα προπόνησης ακριβώς στα μέτρα σου. Αξιολογούμε μαζί το επίπεδό σου και τις ανάγκες σου και δημιουργούμε το δικό σου προσωπικό πρόγραμμα personal. 

Προσαρμόζουμε τις ασκήσεις ώστε να φτασεις στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που επιθυμείς.

Έλα να ξεκινήσουμε!

PERSONAL ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

Προσάρμοσε την προπόνησή σου ακριβώς όπως ταιριάζει στο δικό σου πρόγραμμα, σε 3 απλά βήματα:

  1. Διάλεξε την διάρκεια που σε βολεύει
  2. Επίλεξε συνολικό αριθμό προπονήσεων
  3. Διάλεξε την ώρα που θέλεις να αθληθείς

και έλα να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι σου προς την αλλαγή.

ALLIANCE 45' PERSONAL

Ξεκίνα με το βασικό πακέτο 45' προπόνησης.

ALLIANCE 90' PERSONAL

Αναβάθμισε την προπόνηση σου με 90 λεπτά συνεδρία.

ALLIANCE ELITE

ΔΕΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ.

Διάλεξε εξειδικευμένη προπόνηση με στόχο τον πρωταθλητισμό ή την προετοιμασία για αθλητικές/στρατιωτικές σχολές.

FAQ - ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω ερωτήσεις των περισσότερων χρηστών.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία, επικοινώνησε μαζί σας ή έλα να γνωριστούμε από κοντά!

  • Το γυμναστήριο στεγάζεται στο κτίριο της Info Quest, Μαρίνου Αντύπα 41 στην Πυλαία. Ακριβώς απέναντι από τα Jumbo θα δείτε πινακίδα Alliance Fitness Center που δείχνει προς την είσοδο του κτιρίου.

  • Περιμετρικά του κτιρίου της Info Quest υπάρχει προστατευμένος εξωτερικός χώρος στάθμευσης με περίφραξη και φύλακα καθόλη τη διάρκεια των εργασιακών ωρών. Ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος και δε θα έχετε πρόβλημα στάθμευσης. Το πάρκινγκ είναι χωρίς χρέωση.

  • Η φιλοσοφία μας είναι λίγο διαφορετική από ένα συνηθισμένο γυμναστηριακό χώρο. Ουσιαστικά δεν κλείνετε μια μηνιαία ή τριμηνιαία συνδρομή. Αυτό που αγοράζετε με τα πακέτα είναι αριθμός προπονήσεων. Για παράδειγμα όταν αγοράζετε πακέτο 16 προπονήσεων (Professional) έχετε στη διάθεση σας και με επικοινωνία με τον προπονητή, 45 μέρες διαθέσιμες να πραγματοποιήσετε τις προπονήσεις αυτές. Αντίστοιχες προθεσμίες έχετε και στα υπόλοιπα πακέτα.

  • Το Alliance Fitness Center σας προσφέρει πριν αποφασίσετε για οποιοδήποτε πακέτο, μία δοκιμαστική προπόνηση ή αλλιώς προπόνηση αξιολόγησης για 2 λόγους. Α) Θέλουμε να γνωρίσετε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας για ατομικές και ομαδικές προπονήσεις. Β) Η προπόνηση αξιολόγησης βοηθά εσάς και τον προπονητή σας να διαπιστώσετε το επίπεδο φυσικής κατάστασης που βρίσκεστε και να διαμορφώσετε πρόγραμμα ανάλογο με τις ανάγκες σας.

  • Ο χώρος μας έχει πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια με ντουλαπάκια για να φυλάσσετε τα προσωπικά σας είδη, ντουζιέρες και τουαλέτες καθώς και πάγκους και κρεμάστρες για εύκολη αλλαγή σε γυμναστηριακό ρουχισμό. Επίσης θα βρείτε στην είσοδο του γυμναστηρίου αυτόματο πωλητή με μπουκαλάκια νερού, energy drinks και υγιεινά σνακ.